14. tammikuuta 2011

Uusi kanava, uusi ohjelma

Televisionkatsojille tarjotaan uutta ohjelmaa ja uutta kanavaa. Ja se uusi ohjelma tulee uusintana sillä uudella kanavalla.

Tänään perjantaina alkaa Jenni Pääskysaaren ja Vappu Pimiän puheohjelma Korkojen kera. Kanava on MTV3. Ohjelma pohjautuu norjalaiseen ohjelmaan nimeltä Senkveld med Thomas og Harald. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla mitä ohjelmalla on tarjottavanaan. Omat odotukseni ovat korkealla, koska nuo kaksi emäntää ovat ammattitaitoisia. Luulenpa, että eräskin Nelosella nähtävä emäntä kalpenee puheohjelmineen näiden kahden rinnalla.

Pimiä oli 2000-luvun alussa chat-juontaja ja hänen urakehityksensä on media-alan toiveuni. Moni nykyinen chat-juontaja varmaankin toivoo samanlaista uraa. Jonakin vuonna chat-juontajan ammatti oli äänestetty yhdeksi vähiten arvostetuimmista ammateista. Ja sattumalta tiedän, että palkka on surkea. Sieltä se Pimiä nousi tähdeksi.

Pääskysaari teki Kiss FM:n aamuohjelmaa 2000-luvun alkupuolella. Pimiän chatteja en muista, mutta Tuomas Enbusken, Henkka Hyppösen ja Jenni Pääskysaaren aamuohjelmat olivat aivan mahtavia. Kerran olin myöhässä koulusta, kun istuin autossa koulun pihalla kuuntelemassa heidän ohjelmaansa. Enbuske oli lähetetty jonnekin salaperäiselle harhailuretkelle ties minne ja reissua seurattiin suorana lähetyksessä.

Korkojen keran (tuttavallisesti Koken) vieraita ei ole vielä tätä kirjoittaessa ilmoitettu. Ennakkotiedoissa luvataan "legendaarinen Kaksintaistelu". No on se hyvä, kun on legendaarinen jo ennen ensimmäistä lähetystä. Korkojen kera uusitaan Avalla.

MTV3 on lohkaissut Avan (vai pitääkö se nyt kirjoittaa sitten "AVA"?) erilleen kanavapaketista. Kanava näkyy maksutta kaapeliverkossa lauantaista alkaen. Jotkut laitteet hakevat uusia kanavia automaattisesti. Tee kanavahaku, jos ei muuten näy.

1 kommentti:

Köa kirjoitti...

No enpäs näe Avaa, kun operaattori on ilmeisesti luokitellut sen maksukorttikanavaksi. Siis pitäisi tilata jotakin maksukanavaa, jotta olis se kortti, jolla sitten näksi Avan.