16. toukokuuta 2011

My Realm

Minulle esiteltiin noin kuukausi sitten kännykkäpeli, joka käsittääkseni on maailman ensimmäinen paikannusta käyttävä peli. Suomessa kehitetty Shadow Cities paikantaa pelaajan ja näyttää alueen kartan puhelimen ruudulla. Pelissä on kaksi joukkuetta: Architects ja Animators.

Pelissä pyydystetään henkiä, rakennellaan erilaisia rakennelmia ja tietenkin kiusitaan vastapuolen pelaajia, kun he osuvat samoille tonteille. Kaikki tämä tehdään loitsuamalla, koska pelaajat ovat maageja.

Pelaaja pompsahtaa kartalle siihen paikkaan, jossa oikeasti on. Pelissä voi hypähdellä oman jengin rakennelmalta toiselle. Siis pelaaja voi hypätä taivaanrannassa näkyvään kohteeseen, jos sen on rakentanut oman joukkueen edustaja. Pidemmät matkat hypätään beaconeilla. Itse kävin tänään metsästelemässä henkiä mm. Itä-Pasilassa, Manhattanilla, Kouvolassa, Rovaniemellä ja Tukholman Trekantenilla.

Kuva on vähän vanha jo, on tullut uusi versio pelistä kuvan ottamisen jälkeen. Vasemmalla punainen leijuva hahmo on henki, jota metsästetään loitsuamalla. Keltainen valopallo oikealla on energy gateway, johon on joku pelaaja on rakentanut kolme dominatoria. Oranssit rakennelmat kuuluvat Architects-jengille.



Peli toimii toistaiseksi vain iPhonella. Arvaisin, että Android-pohjainen sovellus on tulossa joskus tulevaisuudessa. Peli on maksutta ladattavissa Suomen ja Ruotsin Appstoresta.

Sivupalkissa ->
on kysely kännykällä pelaamisesta 23.6.11 saakka.

1 kommentti:

ii kirjoitti...

Oli kyllä loppujen lopuksi melko kökkö peli, kyllästyin viikossa :D