29. marraskuuta 2010

Öljyä päin naamaa

Dannén Seba-e. Dannén
konseptin mukaisesti ihoa
hoidetaan ottaen
huomioon sen yksilöllinen
biokemia.
Talvipakkasten ja kuivan sisäilman koetteleman ihon kosteuttaminen on joskus mission impossible. Kylppärin kaapista on kaivettu hätiin kaikki purtilot ja kaupoilta haettu lisää. Mikään ei tunnu auttavan.

Kuulostaako tutulta? Apu on lähellä. Tässä oivat tuotteet talvi-ihon suojaamiseen ja kosteuttamiseen. Strategia: puhtaalle iholle ensin suihkaisu, sitten öljyä. Suihkeella annetaan iholle kosteutta ja öljyllä saadaan se pysymään ihossa.

Danné-sarjan Seba-e:ssä on öljyjä ja E-vitamiinia. Seba-e:n pariksi sopii saman sarjan Herb & Mineral Mist -suihke. Dannén tuotteiden tehoaineet imitoivat ihon omaa kemiaa.

Weledan Almond Soothing Facial Oil -öljyn pariksi sopii esimerkiksi Dr. Hauschkan suihkutettava kasvovesi, joka on myös luonnonkosmetiikkaa.

Jos käytät kosteus- ja meikkivoidetta, on järjestys tämä: suihke, kosteusvoide, öljy, meikkivoide.

Weledan Almond Soothing
Facial Oil. Öljyn ainesosat
ovat yksinkertaisuudessaan tässä:
manteliöljy, luumunkiviöljy ja
oratuomen kukkauute.
Kosmetiikkasarjoja yhdistävät tuotteiden kehittelyn takana olevat ajatukset. Sarjat pyrkivät tukemaan ihon omia toimintoja ja tasapainoa. Dannén tehoaineet ovat kasvipohjaisia. Weleda ja Dr. Hauschka ovat luonnonkosmetiikkaa.

Kuiviin käsiin tehoaa myös sama öljystrategia; ensin kosteusvoide ja sitten pari tippaa öljyä.

Kuvat: maahantuojat.

2 kommenttia:

marjis kirjoitti...

Mä luotan talvisin kahteen naamatuotteeseen: kookosöljyyn ja Body Shopin E-vitamiini Intensive -voiteeseen. Molempia laitan illalla, tai siis aina vain jompaa kumpaa. Vuorottelen vähän sen mukaan, miltä iho tuntuu. Kookosöljy on ihanaa, sitä kannataa kokeilla.

Köa kirjoitti...

Joo, olen kuullut kylmäpuristetusta kookosöljystä hyvää ihonhoidossa. Itselläni on sisäisessä käytössä, siis ruoanlaitossa :-) Kylmäpuristettu kookosöljy on kemiallisesti vakaa korkeissakin lämpötiloissa, se ei hydrogenoidu eikä trans-rasvoja muodostu. Trans-rasvat = huono. Joku käyttää kookosöljyä dödönäkin.