29. huhtikuuta 2011

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet testissä, osa 2/3

Testattu: Benecos meikkivoide

Benecosin meikkivoide on Hauschan tuotetta huomattavasti peittävämpi. Se sopii iholle, joka normaali tai rasvainen ja joka tarvitsee hyvää peittävyyttä. Valitettavasti peittävyys on tällä kertaa verottanut levittyvyyttä. Meikäläisen lärvätsaloon oli lähes mahdotonta saada voidetta tasaisesti. Voide kerääntyi ihohuokosiin ja korosti ihohuokosten kuoppia ja muita pinnan epätasaisuuksia.

Tuubi on melko arkisen näköinen. Tuotetta on helppo annostella. Voidepohjassa on mm. jojobaöljyä, karitevoita ja auringonkukkaöljyä. Värisävyjä on saatavilla kolme. Suomalaisille kalpeanaamoille olisi ehkä tarpeen saada vielä skaalan vaaleaan päähän lisää vaihtoehtoja. Tämä oikeastaan koskee kaikkia testituotteita.

Tuotteella on DBIH-sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan luonnon raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita.

Suosittelut? No anteeksi vain... en suosittele. Meikkivoiteen pitää levittyä paremmin. Benecosin meikkivoidetta voisi sekoittaa Hauschan meikkivoiteen kanssa, ehkä siitä syntyisi sopiva kompromissi peittävyyden ja levittyvyyden välillä.

Jatkuu...

Ei kommentteja: